8 de juny 2012

Cursos d'iniciació a la cultura de la cervesa - Amposta Maig 2012

Universitat Rovira i Virgili
Campus extern-Antena del coneixement


El dia 31 de Maig de 2012, hem tingut la sort de ser invitats al museu del Montsià a donar un curs en el marc de l'Antena del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili.

Aquest curs es va dividir com sempre en una exposició del que és la cervesa, com es fa i amb quins ingredients s'elabora i què en podem esperar. El que va canviar dels altres cursos és que la primera part va tenir lloc en una sala, i la degustació en una altra sala. Hem d'agrair als organitzadors que ens convidessin i que ens fessin a ma aquestes fotos. També ens hem de disculpar davant dels treballadors del museu del Montsià per haver allargat el curs.

Heus ací unes quantes fotos que amablement els organitzadors ens han cedit.

Presentació del curs i del conferenciant




Les cerveses que vam tastar van ser:
Gueuze Timmermans; Schneider Meine Blonde; Blanche de Namur; Art Lumen; O'Hara Stout.



Alguns participants van portar unes delicadeses per a acompanyar.


3 comentaris:

  1. Em sap greu no haver pogut assistir i assabentar-me ara. Està previst repetir-lo?

    Salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hauràs d'anar al museu del Montsià i demanar si et donen el contacte dels organitzadors. Llavors els podràs demanar si pensen repetir l'experiment.
      Altrament, pots provar sort en aquesta adreça:
      http://www.urv.cat/antenes_coneixement/
      Millors salutacions

      Elimina
    2. Moltes gràcies!

      Elimina